ДТП у Харкові: розслідування наближається до завершення

Читать на русском
Заходи з розслідування смертельного ДТП в Харкові знаходяться на завершальній стадії. Про це заявив начальник відділу розслідування злочинів в Харківській області Олександр Умніков.

Заходи з розслідування смертельного ДТП в Харкові знаходяться на завершальній стадії.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив начальник відділу розслідування злочинів в сфері транспорту управління Нацполіціі в Харківській області Олександр Умніков.

ДТП в Харкові: другому учаснику продовжили арештАпеляційний суд Харківської області не задовольнив скаргу учасника смертельного ДТП на Сумщині Геннадія Дронова за рішенням тримати його під вартою.

З його слів, залишилося провести вісім експертиз. Умніков впевнений, що матеріали кримінального провадження направлять до суду вже в кінці листопада.

«Протягом місяця проведено великий обсяг слідчих дій та експертних досліджень ... Встановлено понад 30 свідків події, всі їхні свідчення опрацьовані», - зазначив він.

Також Умніков додав, що слідчі також вивчили відео з камер спостереження і алгоритм роботи світлофорів на перехресті, де сталося ДТП.

Як повідомлялося, адвокат Олени Зайцевої заявляє, що винуватцем ДТП є водій Volkswagen Touareg, який зупинився на стоп-лінії і почав рух на жовтий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: