ДТП в Харкові: стали відомі нові подробиці

Читать на русском
Мати Олени Зайцевої, яка в ДТП вбила шість чоловік і травмувала п'ятьох в Харкові, виплатить півмільйона гривень. Жінка це робить таємно і під чужим прізвищем.

Мати Олени Зайцевої, яка в ДТП вбила шість чоловік і травмувала п'ятьох в Харкові, виплатить півмільйона гривень. Жінка це робить таємно і під чужим прізвищем.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це йдеться в сюжеті ТСН.

ДТП на Стеценка: стало відомо про стан потерпілогоСтан водія Mitsubishi, який постраждав в результаті ДТП з начальником київського сервісного центру при МВС 13 листопада, стабілізувався.

До сих пір залишається невідомим, з якою швидкістю рухався автомобіль Зайцевої. Слідчі навіть від адвокатів приховують частину матеріалів справи, кажуть постраждалі сім'ї. По Харкову ходять чутки, що Зайцева максимального покарання не отримає.

Ще один учасник ДТП, який виїхав на перехрестя і якого пізніше теж посадили в СІЗО, Геннадій Дронов на цьому тижні заявив, що оголосить голодування, тому що нібито він отримає термін чи не рівний з водієм Lexus.

Дронову, як і Зайцевої, загрожує від п'яти до 10 років в'язниці. Поза камерою слідчий озвучив батькам швидкість авто Зайцевої - 103 км / год. Паралельно слідчі зараз долучають до справи чеки від матері підозрюваної Зайцевої.

Гроші жінка перераховує як Іванова, для всіх постраждалих сімей. Розмір однієї компенсації - 50 тисяч гривень. При цьому в заміський будинок Зайцевих на тисячу квадратів охоронець не пропускає. Місцеві кажуть, що вони викупили тут колишній піонерський табір. Трикімнатне житло в Харкові, де прописана підозрювана, здається в оренду.

Квартира, в якій вона жила, на 200 квадратів, займає мало не половину першого поверху п'ятиповерхівки. Всі вікна - за великими гратами. Вхід окремий. В домофон відповідає мати Зайцевої. Виявляється, це житло Зайцевим вже не належить. Відповідно до реєстру нерухомості, на другий день після аварії володарем став Станіслав Тишкевич. Аналогічну прізвище носить бухгалтер на фірмі Зайцевих.

Як повідомлялося, постраждала в смертельному ДТП в Харкові вагітна Жанна Власенко йде на поправку, спілкується з рідними і нормально їсть.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: