Поліція Києва провела рейд у гральних закладах – фото

Читать на русском

Протягом доби 28 листопада оперативники департаменту захисту економіки Нацполіції та слідчі прокуратури Києва припинили діяльність 14 гральних закладів.

Протягом доби 28 листопада оперативники департаменту захисту економіки Нацполіції та слідчі прокуратури Києва зупинили діяльність 14 гральних закладів.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію департаменту захисту економіки Нацполіції.

Як зазначили правоохоронці, гральні заклади розташовувалися в Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Голосіївському та Шевченківському районах столиці.

Гральний бізнес в Україні: за якими принципами його легалізовуватиУкраїнці вже не перший рік чують розмови про легалізацію грального бізнесу. Чи доцільно це в Україні та в якому форматі, розповіли експерти.

Поліція провела низку процесуальних заходів, щоб задокументувати надання послуг у сфері грального бізнесу в підпільних закладах.

Викриті установи працювали під вивісками інтернет-клубів, лотерей, деякі взагалі не мали ознак роботи. Правоохоронці вилучили 784 одиниці комп'ютерної техніки й майже 165 тисяч гривень. Вартість вилученого обладнання становить понад 1,5 мільйона гривень.

Раніше повідомлялося, що на вулицях Києва з'явилися ігрові автомати, замасковані під термінали поповнення.

Нагадаємо, «Українську національну лотерею» запідозрили в незаконній діяльності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: