Нелегальний гральний бізнес: ГПУ провела обшуки в керівника однієї з місцевих прокуратур Закарпаття

Читать на русском
Співробітники Генеральної інспекції провели обшуки, в результаті яких виявили 8 залів, де незаконно функціонують 90 ігрових автоматів.
Фото: Facebook/Лариса Сарган

Прокуратура провела обшуки за місцем проживання та в службовому кабінеті керівника Тячівської місцевої прокуратури Закарпатської області.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ, передає «Слово і Діло».

Гральний бізнес в Україні: за якими принципами його легалізовуватиУкраїнці вже не перший рік чують розмови про легалізацію грального бізнесу. Чи доцільно це в Україні та в якому форматі, розповіли експерти.

Співробітники Генеральної інспекції провели обшуки, в результаті яких виявили 8 залів, де незаконно функціонують 90 ігрових автоматів. Правоохоронці продовжують допитувати працівників вищевказаних гральних закладів на предмет встановлення причетності до їхньої діяльності працівників правоохоронних органів.

Так, керівнику Тячівської місцевої прокуратури була поставлена низка запитань щодо численних скарг жителів району на діяльність незаконних гральних закладів, бездіяльність місцевої прокуратури в протидії зазначеного явища, а також «кришуванні» незаконного бізнесу правоохоронними органами.

Працівниками Генеральної інспекції Генпрокуратури прокурор Тячівської місцевої прокуратури був супроводжений до Ужгорода для проведення необхідних слідчих дій. Відділом попереднього розслідування кримінальних злочинів, скоєних прокурорами й співробітниками органів прокуратури, слідчого управління Генеральної інспекції ГПУ здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Прокуратура проводить обшуки в Одеській міськрадіПравоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами Одеської міськради.

Під час досудового розслідування перевіряється факт причетності керівника Тячівської місцевої прокуратури Закарпатської області на предмет зловживання своїм службовим становищем з метою особистого збагачення, систематичного одержання неправомірної вигоди за покриття протиправної діяльності у сфері грального бізнесу.

Раніше повідомлялося, що в Луцьку закрили п'ять гральних закладів.

Нагадаємо, політичний експерт Олександр Палій розповів «Слову і Ділу», чому хочуть легалізувати гральний бізнес.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: