Доставка преси: в «Укрпошті» заявили про подорожчання послуги

Читать на русском
Укрпошта повідомила про плановане підвищення тарифів на доставку газет по підписці з 1 липня 2018 року.

«Укрпошта» повідомила про плановане підвищення тарифів на доставку газет по підписці з 1 липня 2018 року.

Про це заявив голова Національної спілки журналістів (НСЖУ) Сергій Томіленко на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Ліцензія для «Укрпошти»: чи зможе компанія поставляти газ та чи варто шукати підводні каменіНКРЕКП дала дозвіл Укрпошті на постачання газу. Наскільки це доцільно та навіщо це компанії, розповіли експерти.

За його словами, «Укрпошта» вводить знижку редакціям на редакційну передплату, планує залучати кредитні кошти для своєчасних розрахунків із газетами, реагувати на конкретні скарги газет, але одночасно починає процедуру підняття тарифів на доставку газет по підписці з 1 липня 2018 року.

«Оприлюднені наміри - поступове підвищення тарифів на доставку преси - в середньому на 10 копійок за доставку одного примірника кожні півроку, починаючи з другого півріччя наступного року», - написав Томіленко.

Томіленко додав, що за пропозицією НСЖУ розглядається варіант мораторію на перегляд тарифів на доставку регіональних видань зони АТО.

«Наші колеги, редактори газет з Києва і регіонів, висловлюють претензії до неякісноі поштової доставки видань, скорочення відділень пошти в селах, непартнерські відносини з регіональними дирекціями. І ми всі разом відзначаємо, що майбутнє газет залежить саме від якості роботи «Укрпошти», - підкреслив голова НСЖУ.

Нагадаємо, «Укрпошта» вирішила обзавестися банком. Раніше в підприємстві поскаржилися на збитки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: