Рада до кінця року вирішить низку кадрових питань – Парубій

Читать на русском
Верховна Рада на останньому пленарному тижні поточного року прийме рішення з ряду кадрових питань, розраховує голова парламенту Андрій Парубій, не уточнюючи при цьому, з яких саме.

Верховна Рада на останньому пленарному тижні поточного року прийме рішення з ряду кадрових питань, розраховує голова парламенту Андрій Парубій, не уточнюючи при цьому, з яких саме.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на заяву спікера під час прес-конференції у вівторок 28 листопада в Києві.

Три роки парламенту: ТОП-10 депутатів, які найбільше обіцяють«Слово і Діло» порахувало, хто з народних депутатів за три роки роботи в парламенті роздав найбільше обіцянок.

«Я дуже розраховую, що ми зможемо в останній пленарний тиждень цього року вийти на ряд кадрових питань. Я не буду позначати, яких саме», - заявив він.

Парубій нагадав, що відкритими залишаються питання призначення членів Центральної виборчої комісії, Рахункової палати, голови Національного банку України, обрання омбудсмена.

«Це цілий набір кадрових боргів Верховної Ради, які ми повинні були б вирішити відповідно до законодавства. Я не хочу наперед давати обіцянки і давати прогнози. Тому що це справа не вдячна. Результат значною мірою залежить від того, наскільки вдасться знайти компроміс між фракціями і знайти пропозицію, яке змогло б усіх об'єднати», - пояснив спікер.

При цьому він зазначив, що кадрові питання для парламенту - найскладніші. Згідно з календарним планом, до кінця поточного року народні депутати ще два тижні буду працювати в режимі пленарних засідань (5-8 і 19-22 грудня).

Раніше Парубій розповів, коли ВР прийме держбюджет.

Також нагадаємо, що спікер пояснив, чому так і не виніс законопроект про кнопкодавство на розгляд ВРУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: