Князєв розповів, чи будуть затримані вбивці Окуєвої

Читать на русском
Голова Національної поліції України Сергій Князєв завявив, що вбивці Аміни Окуєвої не затримані й не встановлені.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що убивці Аміни Окуєвої не затримані й не встановлені.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише «Українська правда».

«Убивці Окуєвої не затримані й не встановлені», – зазначив Князєв.

Нагадаємо, ввечері 30 жовтня невідомі розстріляли автомобіль Аміни Окуєвої та її чоловіка Адама Осмаєва. Окуєва від отриманих поранень померла на місці, а Осмаєв був поранений, але зараз його життю вже нічого не загрожує.

За словами нардепа Антона Геращенка, вогонь на ураження вівся з кущів. Як зазначив Геращенко, нападників, найімовірніше, було двоє: один чекав на повороті з Одеської траси й давав сигнал другому, який сидів у кущах зі зброєю.

Статистика найгучніших замахів і вбивств в Україні за 2016-2017 рокиСлово і Діло згадало гучні вбивства і замаху не життя відомих чиновників, політиків і громадських діячів України, які відбулися за останні два роки.

Аміні Окуєвій було 34 роки. Вона народилася в Одесі, мешкала в Грозному, має медичну освіту. Брала активну участь у Революції Гідності, воювала на передовій АТО в складі батальйонів «Київ-2» та «Золоті ворота». У момент трагедії перебувала на передньому пасажирському сидінні й отримала смертельне поранення в голову.

На думку Адама Осмаєва, за вбивством його дружини стоїть Росія, як і у випадку із замахом на нардепа Ігоря Мосійчука, чиєю помічницею була Аміна Окуєва.

7 листопада радник голови МВС Антон Геращенко розповів, що поліція виявила автомат, з якого вбили Окуєву й поранили Осмаєва, зі слідами ДНК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: