Стрілянина під Києвом: загинула Окуєва, а Осмаєв отримав поранення

Читать на русском
Увечері 30 жовтня під Києвом на залізничному переїзді невідомі обстріляли автомобіль, в результаті чого загинула доброволець чеченського батальйону Аміна Окуєва.

Увечері 30 жовтня під Києвом на залізничному переїзді невідомі обстріляли автомобіль, в результаті чого загинула доброволець чеченського батальйону Аміна Окуєва.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на інформацію Антона Геращенко на сторінці в Facebook.

Замах на Осмаєва: важливі деталі про кілера і шанси вийти на замовникаДиректор Центру близькосхідних досліджень оцінив ситуацію із замахом на Адама Осмаєва і пояснив, на які деталі варто звернути увагу.

«Тільки що зупинилося серце патріота України Аміни Окуєвої. Її автомобіль був обстріляний з кущів біля селища Глеваха Київської Області. У результаті отриманих поранень Аміна загинула», - написав нардеп.

За інформацією, чоловік Окуєвої Адам Осмаєв отримав поранення, які сумісні з життям. На місці працюють слідчо-оперативні групи поліції.

«Україна завжди буде пам'ятати і сумувати за своєю прекрасною і чистою дочкою. Приношу свої співчуття рідним і близьким Аміни. Кращою пам'яттю про неї буде справедлива відплата всім тим, хто був причетний до цього страшного вбивства», - резюмував Геращенко.

Раніше повідомлялося, що 1 червня в Києві на Подолі сталася перестрілка, двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення. Жертвою стрілянини виявився росіянин Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна. Пізніше Окуєва прокоментувала напад на чоловіка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: