Аміна закрила мене від куль – Осмаєв

Читать на русском
Доброволець АТО й чоловік Аміни Окуєвої Адам Осмаєв розповів, як відбувався напад, під час якого він був поранений, а його дружина загинула.

Доброволець АТО й чоловік Аміни Окуєвої Адам Осмаєв розповів, як відбувався напад, під час якого він був поранений, а його дружина загинула.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на інтерв'ю Осмаєва виданню «Цензор.НЕТ».

Резонансні замахи та вбивства в Україні: якою є роль поліції та чи виправдала себе реформаРадник Авакова визнав, що поліція робить багато помилок, але продовжує реформування. Але що робити, коли право на помилку призводить до того, що вибухи та вбивства стають закономірністю, а не випадковістю? Чи виправдала себе реформа поліції? Міркували разом з експертами.

Так, доброволець АТО зазначив, що нападники стріляли чергами безперервно декілька секунд.

«Обстріл ішов із правого боку, він буквально кілька секунд тривав, поки я не вийшов із зони обстрілу. Але за ці кілька секунд, на жаль, у неї влучили... Машина ще якусь відстань проїхала, а потім заклякла, бо двигун, судячи з усього, прострелили. Я зупинився, думав, почнуть добивати, підійде хтось. Але ніхто так і не підійшов, вони виявилися боягузами й втекли», – сказав Осмаєв.

Статистика найгучніших замахів і вбивств в Україні за 2016-2017 рокиСлово і Діло згадало гучні вбивства і замаху не життя відомих чиновників, політиків і громадських діячів України, які відбулися за останні два роки.

За його словами, в Окуєву влучили п'ять куль.

«Коли вже машина проїзджала, кулі йшли в двері. Виходить, що Аміна собою прикрила мене», – додав Осмаєв.

Він також сказав, що одна з куль влучила Окуєвій у голову й розтрощила череп.

«Я намагався, звичайно, «Целлоксом», який ми завжди із собою носимо, зупинити кров. Але вона за певний час перестала подавати ознаки життя», – додав Осмаєв.

Раніше Осмаєв розповів, чи має претензії до українських спецслужб через убивство Окуєвої.

Також відзначимо, що Аміну Окуєву поховали 31 жовтня без публічного прощання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: