Стрілянина під Києвом: стало відомо, чому Окуєва опинилася в Глевасі

Читать на русском
У момент трагедії подружня пара якраз поверталася додому до Глевахи, де вони зводять будинок.

Народний Герой України, лейтенант і боєць батальйону «Київ-2» Аміна Окуєва перебувала в Глевасі, оскільки вони з чоловіком Адамом Осмаєвим зводили там будинок.

Як повідомили «Слову і Ділу» джерела з правоохоронних органів, у момент трагедії подружня пара саме поверталася додому. Поки йде будівництво, Аміна Окуєва та Адам Осмаєв оселилися неподалік.

Нагадаємо, ввечері 30 жовтня невідомі розстріляли автомобіль Аміни Окуєвої та її чоловіка Адама Осмаєва. Окуєва від отриманих поранень померла на місці, а Осмаєв був поранений, але зараз його життю вже нічого не загрожує. За словами нардепа Антона Геращенка, вогонь на ураження вівся з кущів. Як зазначив Геращенко, нападників, найімовірніше, було двоє: один чекав на повороті з Одеської траси і давав сигнал другому, який сидів у кущах зі зброєю.   Аміні Окуєвій було 34 роки. Вона народилася в Одесі, жила в Грозному, має медичну освіту. Брала активну участь у Революції Гідності, воювала на передовій АТО в складі батальйонів «Київ-2» та «Золоті ворота». У момент трагедії перебувала на передньому пасажирському сидінні й отримала смертельне поранення в голову.

На думку Адама Осмаєва, за вбивством його дружини стоїть Росія, як і у випадку з нардепом Ігорем Мосійчуком, чиєю помічницею була Аміна Окуєва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: