Московський суд розгляне продовження арешту Сущенку

Читать на русском
Московський міський суд у понеділок, 27 листопада, розгляне клопотання сторони звинувачення про продовження терміну утримання під вартою українського журналіста Романа Сущенка до 30 січня 2018 року.
Роман Сущенко

Московський міський суд у понеділок, 27 листопада, розгляне клопотання сторони звинувачення про продовження терміну тримання під вартою українського журналіста Романа Сущенка до 30 січня 2018 року.

Як інформує «Слово і Діло», про це в Facebook повідомив адвокат Марк Фейгін.

Справа Сущенка: пошуки заступництва та правовий шлях звільнення політв’язнівУкраїнському журналісту Роману Сущенку загрожує до 20 років тюремного ув’язнення. Справу мають передати до кінця року до суду. Ситуацію оцінили правозахисники.

«Нагадую, що завтра (27 листопада - ред.) О 9:30 в залі 404 в Мосміськсуді продовження терміну утримання під вартою українського журналіста Романа Сущенко. Слідство клопоче про продовження на 2 місяці, до 30 січня 2018 року», - повідомив захисник.

Також він зазначив, що його збираються позбавити статусу адвоката вже в грудні «за вказівкою російських спецслужб самі знаєте хто, щоб реалізувати відносно Романа Сущенко оперативну схему, як з Шаройко в Білорусі]».

Як повідомлялося, у Сущенко, якому дозволили побачення з рідними перед судом, погіршується зір через погане освітлення в російському СІЗО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: