Гройсман вперше прибув із офіційним візитом до Грузії

Читать на русском
28 листопада Гройсман разом з главою уряду Грузії візьме участь у відкритті в Тбілісі форуму «Шовковий шлях».

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в неділю увечері 26 листопада прибув з офіційним візитом в Тбілісі, де проведе зустрічі з грузинським колегою та іншими керівниками країни, а також візьме участь в міжнародному форумі «Шовковий шлях».

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу уряду.

Територія популізму: що обіцяють політики та як грають на очікуваннях українцівПолітики часто обіцяють те, що в принципі є нереалістичним для виконання. Чому популізм став невід’ємною частиною політики, Слово і Діло з’ясовувало під час прес-конференції Обіцянки уряду. Популістичні vs. реалістичні.

Як повідомив журналістам посол Грузії в Україні Гела Думбадзе, це перший візит до Грузії українського прем'єра, відзначивши, що Гройсмана супроводжують віце-прем'єри і декілька галузевих міністрів.

«Це дуже важливий візит, під час якого відбудуться зустрічі високого рівня і будуть підписані дві угоди. Маю велику надію, що цей візит стане «зеленим світлом» для подальшого поліпшення відносин між бізнесами і народами двох країн», - заявив посол.

27 листопада відбудеться зустріч прем'єр-міністра України з прем'єр-міністром Грузії Георгієм Квірікашвілі, а також пройдуть переговори в розширеному складі за участю урядових делегацій двох країн, після чого будуть зроблені заяви для ЗМІ.

28 листопада Гройсман разом з головою уряду Грузії візьме участь у відкритті в Тбілісі форуму «Шовковий шлях», в рамках якого прем'єр України братиме участь також у тематичній дискусії, пов'язаній з ініціативою уряду Китаю «Один пояс - один шлях», якій присвячено цей форум.

Раніше повідомлялося, що Міхеїл Саакашвілі розкритикував депортацію вісьмох громадян Грузії з України, яких СБУ видворила з країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: