Гройсман не бачить підстав для звільнення очільника Фонду держмайна

Читать на русском
За словами Гройсмана, якщо провина Трубарова буде доведена, на нього чекає звільнення та притягнення до відповідальності.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє про відсутність підстав для звільнення з посади виконувача обов'язків голови Фонду державного майна Віталія Трубарова, якому ГПУ підготувала підозру.

Про це він сказав журналістам у Полтаві, де перебуває з робочою поїздкою, передає «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

«Я не бачу підстав сьогодні відстороняти його. Якщо йому надана підозра, то правоохоронні органи мають виконати свою роботу, провести розслідування й довести в суді його провину», – сказав прем'єр.

За словами Гройсмана, якщо провина Трубарова буде доведена, на нього чекає звільнення та притягнення до відповідальності.

Зазначимо, генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що ГПУ порушила кримінальне провадження щодо незаконної приватизації частини будівлі Міністерства агрополітики, одним із підозрюваних в якому є керівник Фонду державного майна Віталій Трубаров. За словами Луценка, цей злочин був скоєний у січні 2013 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: