Саакашвілі впевнений, що РФ готується напасти на Україну

Читать на русском
У неділю, 26 листопада, третій президент Грузії Михеїл Саакашвілі заявив, що Росія готується до повномасштабної нападу на Україну.
Міхеїл Саакашвілі

У неділю, 26 листопада, третій президент Грузії Михеїл Саакашвілі заявив, що Росія готується до повномасштабної нападу на Україну.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це передає NewsOne.

Антигрузинська кампанія: як гратиме на нервах АП і чого доб'ється СаакашвіліСБУ видворила з України 8 громадян Грузії, а Саакашвілі пов'язав депортацію зі своєю персоною. Чи справді соратники Саакашвілі розплачуються за діяння політика, розбиралися експерти.

Таку заяву він зробив в ході відеоконференції з регіонами України.

«Кілька днів тому Володимир Путін заявив, що російська економіка повинна бути готова повністю перебудуватися на« військові рейки». Приватні та державні підприємства повинні бути готові в умовах війни випускати тільки військову продукцію. Таким чином він оголосив, що Росія готуватися до повномасштабної війни», - заявив Саакашвілі.

З його слів, на сьогоднішній день Росія може воювати тільки з Україною.

«З ким зараз Росія може повномасштабно воювати в регіоні? З Китаєм? Ні. З Японією? Ні. Для війни з дрібнішими країнами не потрібна мобілізація всієї російської економіки. Єдина країна, з якої РФ може воювати, це Україна», - упевнений Саакашвілі.

Відзначимо, в центрі Києва з 17 жовтня розташовується наметове містечко прихильників лідера партії «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі.

Раніше депутат Ігор Мосійчук в запалі суперечки в прямому ефірі накинувся на Міхеїла Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: