Скандал: Мосійчук накинувся на Саакашвілі – відео

Читать на русском
Депутат Ігор Мосійчук у розпалі суперечки в прямому ефірі накинувся на екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі. Конфлікт виник на ґрунті запитання про Бандеру.

Депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук у розпалі суперечки в прямому ефірі накинувся на екс-голову Одеської області й лідера партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі.

Як повідомляє «Слово і Діло», конфлікт стався під час програми «Український формат» на NewsOne.

Диспутуючи, Мосійчук запитав у Саакашвілі: він за Бандеру чи проти. На що Саакашвілі відповів, що він «за Україну». Однак Мосійчук звинуватив третього президента Грузії в корупції й підбіг до нього з милицею.

"Вы за Бандеру или против?" – Игорь Мосийчук накинулся на Михаила Саакашвили 22.11.17NewsOne

Дістатися до Саакашвілі розлюченому Мосійчуку завадив ведучий Василь Голованов, який спиною прикрив третього президента Грузії.

Мосійчук заявляв, що Саакашвілі не має права займатися політикою в Україні й має повернутися до Грузії.

Нагадаємо, екс-голова Одеської області Міхеіл Саакашвілі розкритикував депортацію вісьмох громадян Грузії з України, яких раніше СБУ видворила з країни. Самому грузинському політику відмовили в статусі біженця в Україні, а Грузія направила запит про його депортацію.

Якими обіцянками запам’ятається Саакашвілі на посаді одеського губернатора?Що встиг виконати, а що провалив на посаді голови Одеської ОДА одіозний грузинський реформатор – огляд обіцянок Міхеіла Саакашвілі.

ГПУ в березні 2015 року вже відмовляла Грузії в екстрадиції Саакашвілі.

26 липня 2017 року в Державній міграційній службі України повідомили про те, що президент України Петро Порошенко підписав указ про позбавлення Міхеіла Саакашвілі громадянства. Приводом для рішення став той факт, що екс-президент Грузії не згадав у анкеті про те, що перебуває в розшуку на батьківщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: