У районі Калинівки продовжують знаходити боєприпаси

Читать на русском
Під час проведення робіт із гуманітарного розмінування в Калинівці виявлено та вилучено 2 тисячі 364 вибухонебезпечних предмети.

В ході проведення робіт із гуманітарного розмінування в Калинівці Вінницької області виявлено та вилучено 2 тисячі 364 вибухонебезпечних предмети.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДСНС, передає «Слово і Діло».

За даними ДСНС, станом на 7:00 12 жовтня відкритих вогнищ горіння й вибухів боєприпасів на території складу не спостерігається.

Над Калинівкою знову відкрили рух повітряного транспортуДержавна служба з надзвичайних ситуацій заявляє, що рух повітряного транспорту в 5-кілометровій зоні навколо військового складу в Калинівці Вінницької області відновлений.

«Зведеним піротехнічним загоном ДСНС України (101 особа та 38 одиниць техніки) проводиться очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів у 5-кілометровій зоні навколо арсеналу. Обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 23 тисячі 208 гектарів території, виявлено та вилучено 2 тисячі 364 вибухонебезпечних предмети», – відзначили в ДСНС.

Крім того, повідомляється, що до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучені 2 пожежних танки та 2 інженерних машини розгородження МО України.

«До ліквідації надзвичайної ситуації залучено 1 тисячу 477 особи та 288 одиниць техніки», – зазначили у відомстві.

Як відомо, 26 вересня близько 22:00 на військових складах населеного пункту Калинівка Вінницької області сталася пожежа.

У комісії щодо вибухів у Калинівці розповіли, як зберігали та охороняли боєприпаси.

Нагадаємо, раніше генпрокурор озвучив основну версію вибухів у Калинівці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: