У Луганську стало менше військової техніки – ЗМІ

Читать на русском
В окупованому Луганську бойовики зберігають оточення лише біля захоплених об'єктів обласного телеканалу, в місті значно зменшилася кількість військової техніки.

В окупованому Луганську бойовики зберігають оточення лише біля захоплених об'єктів обласного телеканалу, в місті значно зменшилася кількість військової техніки.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє LIGA.net.

Агентство повідомляє, що за інформацією очевидців, там перебувають кілька людей з автоматами, у деяких на руках нашивки «Беркут». Військової техніки в місті практично немає.

«Ситуація після зняття оточення вчора з будівлі Луганської ОДА практично не змінилася, вони зранку були лише біля місцевої ТРК», – розповів місцевий мешканець Сергій.

За його словами, з 21 листопада в місті немає сепаратистського теле- та радіомовлення.

«Нічого не працює з місцевого телебачення й радіо. Ми як в ізоляції, тільки показують російські телеканали», – сказав луганчанин.

Як повідомляє видання, посилаючись на місцевих жителів, на вулицях Луганська стало більше людей та автомобілів, виші, школи та лікарні працюють у звичайному режимі.

Відзначається, що напередодні до лікарень за надання медичної допомоги звернулася велика кількість людей у зв'язку з перенесеним стресом і підвищенням артеріального тиску.

Нагадаємо, 21 листопада окупований Луганськ заблокували люди у військовій формі. Жителі оприлюднили відео, на якому видно, що до міста зайшла колона з декількох десятків одиниць бронетехніки.

Також Ігор Корнет, який називає себе «міністром внутрішніх справ ЛНР», заявив, що окуповану частину Луганщини ледь не повернули до складу України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: