Стало відомо, коли суд розгляне позов Саакашвілі до Порошенка

Читать на русском
ВАСУ призначив розгляд позову екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі до Петра Порошенка щодо оскарження указу про припинення громадянства України на 21 грудня.

Вищий адміністративний суд України призначив розгляд позову колишнього президента Грузії, екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі до президента України Петра Порошенка щодо оскарження указу про припинення громадянства України на 21 грудня.

Як інформує «Слово і Діло», про це УНН повідомили в прес-службі суду.

«Призначили на 15 годину 21 грудня», – сказали в прес-службі суду.

Раніше ВАСУ зняв із розгляду позов Саакашвілі до Порошенка через призначення судді, яка мала його розглядати, до іншого суду.

Позов Саакашвілі до президента України надійшов до ВАСУ 31 жовтня 2017 року.

Нагадаємо, 26 липня 2017 року Державній міграційній службі України повідомили про те, що президент України Петро Порошенко підписав указ про позбавлення Міхеіла Саакашвілі громадянства. Приводом для рішення став той факт, що екс-президент Грузії не згадав в анкеті про те, що перебуває в розшуку на батьківщині.

Як повідомляло раніше «Слово і Діло», депутат Ігор Мосійчук у запалі суперечки в прямому ефірі накинувся на Міхеіла Саакашвілі. Екс-голову Одеської області закрив спиною ведучий програми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: