Саакашвілі повідомив про затримання сина

Читать на русском
Лідер партії «Рух нових сил», екс-глава Одеської обладміністрації та екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі повідомив, що його 11-річний син і особа, котра його супроводжувала, були затримані в аеропорту «Бориспіль».

Лідер партії «Рух нових сил», екс-глава Одеської обладміністрації та екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі повідомив, що його 11-річний син і особа, котра його супроводжувала, були затримані в аеропорту «Бориспіль».

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на його повідомлення на сторінці в Facebook в п'ятницю 10 листопада.

Видача Саакашвілі Грузії й тактика АП: хто втихомирить активність політикаМіхеіл Саакашвілі заявив про підготовку свого арешту та депортацію. Тим часом для розвідки ситуації в Україну приїжджав Курт Волкер. Що буде далі, розбиралися експерти.

«Дві години тому в аеропорту Бориспіль затримали мого 11 річного сина і супроводжував його співробітника грузинської служби державної охорони. Співробітник служби, який супроводжує мого сина, котрий летить до мене, знаходиться в офіційному відрядженні», - написав політик.

Він зазначив, що у його сина і особи, котра його супрводжує, всі документи в порядку, але «дві години їх тримають в окремій кімнаті без пояснення причин».

«Їду в аеропорт з'ясовувати, що відбувається», - написав Саакашвілі.

Раніше Саакашвілі показав документ, що підтверджує його легальне перебування в Україні.

Також екс-голова Одеської ОДА повідомив, за які кошти живе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: