До роботи приступили нові фахівці ДПСУ

Читать на русском
У вівторок, 21 листопада, до виконання службових обов'язків приступили 600 молодих спеціалістів Державної прикордонної служби України.

У вівторок, 21 листопада, до виконання службових обов'язків приступили 600 молодих спеціалістів Державної прикордонної служби України.

Ка інформує «Слово і Діло» про це повідомили в департаменті комунікації МВС України.

Прикордонники прояснили ситуацію з сином СаакашвіліДержавна прикордонна служба України підтвердила інформацію про інцидент в аеропорту «Бориспіль» з сином екс-губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі.

«600 молодих фахівців будуть нести службу в підрозділах Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» і Мостиського прикордонного загону, персонал яких виконує завдання в аеропорту «Бориспіль», на залізничній станції «Київ-пасажирський» та пункті пропуску «Краковець» на кордоні з Польщею», - наголошується в повідомленні відомства.

За словами заступника міністра внутрішніх справ Вадима Трояна, який був присутній на урочистостях в аеропорту «Бориспіль», це перший випуск фахівців в рамках проекту «Нове обличчя кордону».

«Конкурс кандидатів становив чотири людини на місце, а це значить, що тільки кращі з кращих будуть працювати на кордоні», - повідомив Троян.

Як повідомлялося, після затримання росіянина, який знаходився в міжнародному розшуку, прикордонники в пунктах пропуску виявили двох іноземців, які також були в розшуку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: