Прикордонник Колмогоров прокоментував своє звільнення

Читать на русском
Прикордонник Сергій Колмогоров розповів, із чим може порівняти своє звільнення з-під варти.
фото: УНІАН

Звільнений рішенням Вищого спецсуду в кримінальних та цивільних справах прикордонник Сергій Колмогоров порівняв вихід на волю зі звільненням із полону.

Про це він розповів на прес-конференції в Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«Я вдячний усім, хто взяв участь у моєму звільненні. Можна так сказати, що, фактично, мене витягли з полону, ні більше, ні менше», – зазначив Колмогоров.

«Щодо суду: ми сподівалися й вірили в адекватність тих же судів, в їхнє адекватне рішення. Більше не знаю, що ще сказати», – додав він.

Нагадаємо, 6 листопада ВССУ відправив справу Колмогорова на нове судове розслідування до Приморського райсуду Маріуполя й звільнив його з-під варти.

Прикордонника звинувачували у вбивстві пасажирки машини, яку прикордонники обстріляли на околицях Маріуполя у вересні 2014 року. За словами прикордонників, машина на березі Азовського моря подавала фарами сигнали в бік моря. Прикордонники вимагали зупинитися, але водій не підкорився, після чого командир наказав 9 прикордонникам відкрити вогонь, у результаті якого загинула дружина водія.

У листопаді 2016 року Приморський райсуд Маріуполя визнав прикордонника винним і засудив до 13 років в'язниці, а в лютому 2017 року Апеляційний суд Донецької області залишив вирок у силі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: