Прикордонники прояснили ситуацію з сином Саакашвілі

Читать на русском
Державна прикордонна служба України підтвердила інформацію про інцидент в аеропорту «Бориспіль» з сином екс-губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі.
Міхеїл Саакашвілі

Державна прикордонна служба України підтвердила інформацію про інцидент в аеропорту «Бориспіль» з сином екс-губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі і запевнили, що хлопчик уже зустрівся з батьком.

Як інформує «Слово і Діло», про це спікер ДПСУ Олег Слободян написав в Facebook.

Саакашвілі висунув нові вимоги: імпічмент і дострокові вибориКолишній Президент Грузії Михайло Саакашвілі запропонував з 3 грудня почати народний імпічмент, в разі, якщо Рада не проголосує за створення Антикорупційного суду і зняття депутатської недоторканності.

«10 листопада близько 18.30 в аеропорту« Бориспіль »рейсом з Тбілісі прибув неповнолітній громадянин-нерезидент України, який є сином Михайла Саакашвілі. На жаль, дитину в аеропорту ніхто з близьких родичів чи інших уповноважених осіб не зустрічав. Після того, як в аеропорт прибув батько даного громадянина (близько 20.00), прикордонники оформили факт перетину кордону неповнолітнім громадянином і переконалися, що син зустрівся з батьком», - повідомив Слободян.

Також він додав, що охоронець, який прибув разом з сином Міхеїла Саакашвілі, «непропущен через кордон з міркувань безпеки».

Як повідомлялося, раніше Саакашвілі показав документ, що підтверджує його легальне перебування в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: