Націоналізація бізнесу «Сім’ї»: як рівненський мажоритарник замахнувся на майно колишньої влади

Читать на русском
Яких тільки обіцянок не дають політики. Депутат Вознюк із Рівного, наприклад, пообіцяв націоналізувати всі приватизовані колишньою владою підприємства.
Юрій ВознюкФото з відкритих джерел

Народний депутат Юрій Вознюк, що вже майже три роки представляє в парламенті одномандатний виборчий округ №153 у Рівному, за весь час роботи в парламенті так нічого й не зробив, аби втілити в життя пункт власної передвиборчої програми щодо націоналізації підприємств, приватизованих представниками попередньої влади.

Це чинний депутат Верховної Ради обіцяв своїм виборцям перед виборами 2014 року, нагадує «Слово і Діло».

«Націоналізація приватизованих колишньою владою підприємств, надр, землі, майна», – йшлося в одному з пунктів програми.

Однак досі у списку законодавчих ініціатив Вознюка немає жодного проекту закону, чи іншого документу, що передбачав би націоналізацію підприємств, приватизованих Віктором Януковичем чи його оточенням.

Більше того, Вознюка немає серед авторів двох провокативних законопроектів про націоналізацію мережі магазинів «Фрешмаркет Брусничка» та ТЗОВ «Зеонбуд» (перша належить Рінату Ахметову, друге – людям з орбіти Януковича). Обидва документи, ясна річ, не були винесені на голосування.

Відтак надати обіцянці статус «виконано» «Слово і Діло» наразі не може. Якщо аналітики порталу не знайдуть ознак її реалізації, воно ризикує перекочувати до розділу невиконаних обіцянок. А таких у народного депутата вже 7 (із загалом 28). В рейтингу відповідальності парламенту він на цю мить 88-й.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: