Ремонт доріг: як виконують обіцянки мажоритарники Рівненської області

Читать на русском

Огляд рівня відповідальності депутатів мажоритарників на «Слові і Ділі» триває. Як завжди, двічі на тиждень ми розповідаємо про те, як виконують обіцянки народні депутати, обрані в одномандатних округах у різних регіонах України.

Сьогодні говоримо про Рівненську область і ремонт доріг у її межах.

Із п’ятьох депутатів, що представляють мажоритарні виборчі округи Рівненської області, обіцянки щодо ремонту доріг «Слово і Діло» зареєструвало у трьох.

Найбільше – у Василя Яніцького, котрий представляє ОВО №155 із центром у місті Дубровиця. У нього в досьє два таких зобов’язання: матеріально підтримати проект «Рівні дороги» та першочергово домогтися покращення загального стану доріг у регіоні. Першу він уже провалив, друга – поки що «в процесі».

Юрій Вознюк, що є представником округу №153 у Рівному, обіцяв домогтися капітального ремонту доріг в окрузі – що й було зроблено: як з’ясувало «Слово і Діло», він активно сприяв виділенню коштів на ремонт низки автошляхів.

Одну обіцянку зі статусом «у процесі виконання» має Олександр Дехтярчук – депутат від 154-го ОВО з центром у місті Дубно. Вона звучить просто: «сприяти ремонту доріг в окрузі». Поки що це зобов’язання в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: