У штабі АТО повідомили про загострення ситуації на луганському напрямку

Читать на русском
Бойовики незаконних збройних формувань з початку доби 21 листопада 6 разів обстріляли позиції сил АТО.

Бойовики незаконних збройних формувань з початку доби 21 листопада 6 разів обстріляли позиції сил АТО.

Найскладніша ситуація склалася на луганському напрямку. Про це повідомляє прес-центру штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Негласний воєнний стан: що пропонує документ про повернення ОРДЛО та чому його не можуть ухвалитиЩе кілька днів тому в АП розглядали законопроект про реінтеграцію Донбасу як невідкладний. Але з якихось причин розгляд документа в другому читанні відклали. Чому, розбиралися експерти.

Так, 21 листопада відзначилося ускладненням обстановки на луганському напрямку.

Карта АТО: ситуація на сході України на 21 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 21 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«В обідній час противник випустив 3 снаряди калібру 152-мм по оборонним укріпленням біля Луганського, на Світлодарськ дузі. З 82-мм мінометів ворог вів вогонь по захисникам Новолуганське і Лозового. На цьому напрямку противник також застосовував і піхотне озброєння. Зокрема, захисників Кримського російські найманці обстрілювали зі стрілецької зброї, а опорні пункти поблизу Новолуганське - з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів», - відзначають в прес-службі.

На донецькому напрямку протягом дня зафіксований єдиний ворожий обстріл - з 120-мм мінометів і гранатометів ворог вів вогонь на підступах до Павлопіль на Приазов'ї.

Нагадаємо, Луганській області загрожує екологічна катастрофа.

Раніше повідомлялося, що луганський напрямок обстрілювали танки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: