Сочинська зустріч: хто їде до Путіна

Читать на русском
Президент Чехії Мілош Земан 20 листопада прибуде до Сочі, де планує провести переговори з президентом Росії Володимиром Путіним. Також він планує поспілкуватися з Михайлом Горбачовим.

Президент Чехії Мілош Земан 20 листопада прибуде до Сочі, де планує провести переговори з президентом РФ Володимиром Путіним.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це інформує «Радіо Свобода».

Чотириденна поїздка чеського лідера також включатиме візит до Москви, де він зустрінеться 22 листопада з прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим та виступить на російсько-чеському бізнес-форумі. Разом із Земаном до російської столиці прибудуть близько 130 керівників чеських компаній.

Такж Земан планує провести обід із колишнім радянським лідером Михайлом Горбачовим 22 листопада.

Продайте Крим: чи готові європейські політики визнати анексію півостроваПро які процеси в європейській політиці можуть свідчити заяви президента Чехії Мілоша Земана щодо анексії Криму як «завершеної справі».

Нагадаємо, президент Чехії Мілош Земан відомий своїми проросійськими заявами. Під час виступу в Страсбурзі 10 жовтня він запропонував заплатити Україні та узаконити анексію Криму Він також заявив, що прийшов час зняти санкції з РФ.

Прем'єр-міністр Чехії Богуслав Соботка підкреслив, що заява Земана щодо Криму суперечить зовнішній політиці чеського уряду.

Міністерство закордонних справ України назвало відвертим цинізмом заяву президента Чехії під час виступу на сесії ПАРЄ.

Президент Петро Порошенко також розкритикував заяву президент Чехії Мілоша Земана.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: