АЗС за вихідні різко підняли ціни на паливо в усій Україні

Читать на русском
За вихідні, 23-25 вересня, бензини та дизпаливо на українських АЗС різко подорожчали, вартість цих видів палива зросла на 30-60 коп./л.

За вихідні бензини та дизпаливо на українських АЗС знову різко подорожчали. Протягом 23-25 ​​вересня вартість цих видів палива зросла на 30-60 коп./л.

Про це повідомила консалтингова компанія UPECO, посилаючись на дані щоденного цінового моніторингу ринку нафтопродуктів, передає «Слово і Діло».

Бензин для авто: в чому причина подорожчання та що буде з цінами на пальнеПісля різкого подорожчання автогазу стрімко піднялися ціни на дизпаливо та бензин. Із чим це пов'язано, розповіли фахівці.

Подорожчання спостерігалося в мережах операторів як регіонального, так і всеукраїнського покриття.

Середні роздрібні ціни на паливо в Україні зросли до позначок: А-92 - 24,52 грн/л, А-95 - 25,30 грн/л, А-95 Преміум - 26,50 грн/л, ДТ - 22,60 грн/л і ДТ Преміум - 24,40 грн/л.

Відзначимо, що подорожчання бензинів та дизпалива на українських АЗС почалося 8 вересня й триває до сьогодні.

Як відомо, в Міненерго повідомляли, що роздрібні ціни на автогаз можуть знизитися після пікового періоду зростання й подальшого зниження оптової вартості цього виду палива до 12,2 гривні за літр.

Похже повідомлялося, що середня вартість зрідженого газу в роздробі в Україні знизилася до позначки 14,17 гривні за літр.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: