Бойовики обстріляли Попасну, поранено дівчинку – фото

Читать на русском

У п'ятницю 17 листопада о 13:00 бойовики «ЛНР» відкрили артилерійський вогонь по приватному сектору міста Попасна.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в області, пише «Слово і Діло».

«У результаті обстрілу пошкоджено господарські будівлі по вул. Водопровідній, вибиті вікна в будівлі Попаснянського відділу поліції, а також пошкоджені лінії електропостачання, в результаті чого без електрики залишилися 128 будинків. Вже через годину електропостачання було відновлено ремонтниками аварійної бригади», - відзначають в поліції.

Повернення Донбасу: найбільша авантюра Путіна та доля ОРДЛОПрезидент РФ згоден на особисту зустріч з ватажками ОРДЛО, яка буде першою за весь час війни на Донбасі. Тим часом США тиснуть на РФ санкціями, а Київ готує закон про деокупацію. Чи будуть зрушення в питанні повернення ОРДЛО, розбиралися експерти.

На місці події продовжують працювати співробітники слідчо-оперативної групи Попаснянського відділу поліції, військової прокуратури та прокуратури міста Попасна. Даний факт зареєстрований.

Пізніше Юрій Клименко, заступник голови Луганської обласної ВЦА повідомив, що «обійшлося без жертв, але легке поранення осколком скла отримала 10-річна дівчинка. Їй надали медичну допомогу, вона вдома».

Карта АТО: ситуація на сході України на 17 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 17 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«На місці працювали і військові, і представники ОБСЄ», - додав Клименко.

Нагадаємо, на західній околиці Горлівки в тилу на схід від своїх передових позицій бойовики обладнали ряд опорних пунктів безпосередньо в межах міста.

Раніше в ОБСЄ повідомили про збільшення вибухів на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: