П'ятниця в АТО: 4 обстрілів бойовиків, втрат немає

Читать на русском
У районі проведення АТО на Донбасі з півночі російсько-окупаційні війська 4 рази порушили перемир'я.

У районі проведення АТО на Донбасі з півночі російсько-окупаційні війська 4 рази порушили перемир'я.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 17 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 17 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«На різних ділянках лінії зіткнення російські найманці продовжують порушувати «режим тиші» і ведуть прицільні обстріли позицій сил АТО, в тому числі зі зброї, забороненої мінськими домовленостями. Всього з півночі російсько-окупаційні війська 4 рази порушили перемир'я. У половині випадків сили АТО відповідали влучним вогнем», - йдеться в звіті.

Повернення Донбасу: найбільша авантюра Путіна та доля ОРДЛОПрезидент РФ згоден на особисту зустріч з ватажками ОРДЛО, яка буде першою за весь час війни на Донбасі. Тим часом США тиснуть на РФ санкціями, а Київ готує закон про деокупацію. Чи будуть зрушення в питанні повернення ОРДЛО, розбиралися експерти.

Так, на луганському напрямку 22 міни калібру 120 мм противник випустив по українських позиціях біля Залізного, ще 3 міни 82-го калібру - в районі Кримського. Ворожі обстріли з великокаліберних кулеметів зафіксовані поблизу Троїцького.

На донецькому напрямку з гранатометів і стрілецької зброї противник обстріляв позиції ЗСУ біля Павлопіля.

Раніше повідомлялося про обстріл бойовиками Попасної, в результаті якого постраждала 10-річна дівчинка.

Також відзначимо, що Міністерству оборони додадуть грошей на зв'язок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: