Луценко повідомив про затримання «корупційного кубла»

Читать на русском
Всі затримані були раніше підозрювані в кримінальному тиску на естонського інвестора і місцевих підприємців.

У Затоці в Одеській області та окружних районах правоохоронці 18 листопада провели спецоперацію із затримання п'ятьох чиновників, яких спіймали при отриманні хабарів.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Держбюро розслідувань: чи може новий орган стати українським ФБР?Практично з дворічною затримкою, але все ж керівника очікуваного ДБР призначили. Про створення нового органу та про те, чи зможе він бути таким же впливовим, як ФБР у США, розповіли експерти.

«Провели ще одну зачистку корупційного гнізда в Затоці в Одеській області. У результаті спільних дій ГСУ ГПУ та місцевої Нацполіції затримано на місці злочину начальника слідчого відділу Приморського ОП ГУ ПП в Одеській області, депутата Затоківської селищної ради, депутата Шабівськоі сільської ради Білгород-Дністровського району та начальника відділу з питань природокористування Одеської обласної ради під час вимагання та отримання від громадянки України грошових коштів в сумі 72 тис. дол. США», - написав генпрокурор.

Луценко розповів про своє ставлення до розслідування НАБУГенеральний прокурор Юрій Луценко сказав, що спокійно ставиться до розслідування НАБУ справи про його можливе незаконне збагачення.

«У той же час також проведена спецоперація, в результаті якої затримано на місці злочину начальника юридичного департаменту Затоківської селищної ради під час отримання від мешканки Одеської області неправомірної вигоди в сумі 135 тис. дол. США за вирішення питання про виділення Затоківською селищною радою громадянам у власність і оренду земельних ділянок», - повідомив Луценко.

Всі затримані були раніше підозрювані в кримінальному тиску на естонського інвестора і місцевих підприємців.

Раніше Луценко передав справу про фальсифікації в НАЗК до рук СБУ.

Нагадаємо, 17 листопада прокуратура затримала начальника військового університету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: