Луценко розповів про своє ставлення до розслідування НАБУ

Читать на русском
Генеральний прокурор Юрій Луценко сказав, що спокійно ставиться до розслідування НАБУ справи про його можливе незаконне збагачення.

Генеральний прокурор Юрій Луценко сказав, що спокійно ставиться до розслідування НАБУ справи про його можливе незаконне збагачення.

Про це він заявив на брифінгу 17 листопада, передає «Слово і Діло».

Луценко vs. Ситник: навіщо очільники ГПУ та НАБУ відкрили один проти одного кримінальні провадженняНАБУ відкрило кримінальне провадження проти генпрокурора Юрія Луценка, а в Генпрокуратурі тим часом завели справу на Артема Ситника. Ситуацію оцінили експерти.

«Насправді, я спокійно ставлюся до того, що будь-який правоохоронний орган реєструє кримінальне провадження, що стосується тієї чи іншої посадової особи, включаючи керівників цих органів. Якщо не помиляюся, це вже 5 або 6, може, більше, кримінальних проваджень, які стосуються мене. Знаю, що деякі з них закриті через відсутність складу злочину, деякі розслідуються, й це нормально. Ненормальним, звичайно, є ажіотаж навколо цього», – сказав він.

Луценко при цьому зазначив, що не причетний до незаконного збагачення.

«Луценко Юрій Віталійович і його дружина не мають вказувати в декларації два паркомісця, які придбав мій син, якому 28 років, і він проживає окремо від нашої сім'ї. Жодним законом не передбачено в моїй декларації показувати його витрати або інші операції, що підлягають декларуванню», – додав генпрокурор.

Раніше Луценко прокоментував обрання директора ДБР.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: