В Омеляна витратять 10 мільйонів на «Прозоре будівництво»

Читать на русском
Міністерство інфраструктури оголосило тендер на розробку програмного комплексу «Прозоре будівництво» і публічного порталу CoST.

Міністерство інфраструктури оголосило тендер на розробку програмного комплексу «Прозоре будівництво» і публічного порталу CoST.

Про це йдеться у тендерній документації відомства, оприлюдненої в системі державних закупівель ProZorro, пише «Слово і Діло».

Очікувана вартість закупівлі - 9,5 млн гривень.

Кінцевий термін подачі заявок - 17 грудня, початок аукціону - 23 січня 2018 року.

Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду з 1 до 14 листопадаАналітики «Слова і Діла» підготували традиційний огляд обіцянок уряду: з 1 до 14 листопада.

Відзначається, що метою створення системи є автоматизація управління інфраструктурними проектами, які будуються за публічні кошти і здійснюються державним агентством автомобільних доріг «Укравтодор» і підлеглими йому структурами або іншими підприємствами, підпорядкованими Мінінфрастуктури.

Крім того, система створюється для публічного контролю за виконанням робіт з планування, проектування, будівництва і експлуатації автомобільних доріг, використанням бюджетних коштів і коштів міжнародних фінансових організацій в режимі реального часу.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, коли Україна отримає списані німецькі поїзди.

Також раніше він зізнався, що не зможе виконати план по ремонту доріг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: