Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду з 1 до 14 листопада

Читать на русском

За перші два тижні листопада міністри порадували трьома виконаними обіцянками, причому провалили лише одну. Ми пропонуємо до вашої уваги традиційний огляд обіцянок уряду.

Єдиним, хто не дотримав свого слова з 1 до 14 листопада, став міністр соціальної політики Андрій Рева, який не виніс до 1 листопада на розгляд Кабміну законопроект про пенсійне забезпечення військовослужбовців і правоохоронців: документ все ще розробляється й не пройшов узгодження з відповідними органами.

Впорався зі своєю обіцянкою відкрити в жовтні шість оновлених армійських їдалень міністр оборони Степан Полторак: до листопада їх запрацювало 9, за що голова Міноборони отримав до активу виконану обіцянку.

Другим, хто виконав обіцянку за цей період, став голова Міненерго Ігор Насалик – другий енергоблок Южно-Української АЕС був запущений о 2 ночі 1 листопада, а міністр обіцяв запуск енергоблоку до кінця місяця, тому наші аналітики зарахували цю обіцянку як виконану.

Також 6 листопада керівник Мінінфраструктури Володимир Омелян відзвітував за сказаною ним ще в травні обіцянкою закупити в 2017 році 78 габаритно-вагових комплексів для контролю за вагою вантажівок на дорогах.

Крім того, з 1 до 14 листопада міністри встигли роздати ще 7 нових обіцянок: зокрема, Рева пообіцяв провести аудит Пенсійного фонду в першому півріччі 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: