Зведення АТО: бойовики 22 рази обстріляли позиції ЗСУ

Читать на русском
За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 22 рази обстріляли позиції ЗСУ. В результаті бойових дій жоден український захисник не постраждав.

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 22 рази обстріляли позиції ЗСУ. В результаті бойових дій жоден український захисник не постраждав.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу штабу АТО.

«Оперативна обстановка в районі проведення АТО дещо ускладнилася. Підконтрольні Росії озброєні бойовики продовжують застосовувати зброю проти українських захисників. Особливо активно противник порушує домовленості про припинення вогню в темний час доби », - йдеться в повідомленні.

На луганському напрямку епіцентром бойового протистояння стала Світлодарськ дуга. З невеликими перервами, близько третьої години бойовики обстрілювали наші оборонні укріплення з 82-мм мінометів, гранатометів, кулеметів і озброєння БМП на підступах до Луганського. Всього було випущено більше 90 хв. Також увечері під обстріли з мінометів калібру 82-мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили захисники Макарова. Провокував противник українських воїнів зі стрілецької зброї і в районі Кримського.

На донецькому напрямку найбільш неспокійно було на Приазов'ї. Противник застосував артилерію калібру 152-мм поблизу Водяного. З 120-мм міномета бив по захисників Павлопіль і Широкино. Українські позиції в передмісті Авдіївки бойовики обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Під гранатометний вогонь потрапили опорні пункти сил АТО у Новотроїцького, а під кінець доби незаконні збройні формування обстрілювали з великокаліберних кулеметів захисників Старогнатівці.

«В цілому, за минулу добу, окупанти 22 рази порушили перемир'я. У відповідь українські військовослужбовці 15 раз придушували вогневу активність супротивника. В результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав », - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін має вплив на керівництво самопроголошених «республік» Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: