У Вінниці загинув учасник АТО – фото

Читать на русском

У Вінниці о 7:30 17 листопада стався вибух гранати в дев'ятиповерхівці на вулиці 600-річчя, внаслідок чого загинув учасник АТО.

У Вінниці о 7:30 17 листопада стався вибух гранати в дев'ятиповерхівці на вулиці 600-річчя, внаслідок чого загинув учасник АТО.

Про це повідомляє прес-центр обласної поліції, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що вибух стався на п'ятому поверсі.

«Після локалізації пожежі в одній із кімнат був виявлений мертвий чоловік. Попередньо, він загинув у результаті вибуху гранати. Загиблим виявився 27-річний вінничанин. Чоловік декілька місяців тому повернувся із зони АТО», – йдеться в повідомленні.

Сумна статистика: бойові та небойові втрати в ЗСУ за час АТОЗа час проведення антитерористичної операції Збройні сили України втратили майже 4 тисячі чоловік, 1,6 тисячі з яких – не на полі бою.

За словами заступника начальника вибухотехнічного відділу поліції Ігоря Снігура, трагедія сталася в результаті вибуху гранати, але остаточно це буде встановлено після проведення експертиз.

Слідчим відділом поліції було відкрите кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (вбивство) з додатковою кваліфікацією «нещасний випадок». Ніхто з мешканців дев'ятиповерхівки, де стався вибух, не постраждав.

Незабаром в. о. керівника відділу комунікацій Нацполіції Вінницької області повідомила, що загиблий після повернення із зони АТО збирався почати мирне життя на мирній території.

Раніше на Донбасі в кафе чоловік підірвав гранату.

Відзначимо, що 2 листопада в Києві копи затримали чоловіка з гранатою із зони АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: