У прокуратурі вимагають покарання для судді, який відпустив директора «Вікторії»

Читать на русском
Прокурор Одеської області Олег Жученко впевнений, що суддя Віктор Попревич, який відпустив під заставу директора табору Вікторія Петроса Саркісяна, порушив процесуальний закон.

Прокурор Одеської області Олег Жученко впевнений, що суддя Віктор Попревич, який відпустив під заставу директора табору «Вікторія» Петроса Саркісяна, порушив процесуальний закон.

Як повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Думську», про це він заявив на зустрічі з батьківським комітетом.

Від Будинків профспілок до «Вікторії»: найбільш резонансні пожежі в Україні за три рокиУ зв’язку з трагедією в дитячому таборі в Одесі «Слово і Діло» пропонує пригадати інші схожі випадки та дізнатися, хто був за них покараний.

Прокурор зазначив, що прокуратура просила суд продовжити для Саркісяна тримання під вартою.

«Йшлося про продовження наявного заходу, а не про призначення іншого. Прокуратура просила продовжити тримання під вартою. У рішенні суду написано «клопотання прокурора задовольнити», а нижче йдеться про заставу. Це рішення неправосудне. Суд при продовженні запобіжного заходу не може змінювати його умови, тому ми абсолютно впевнені, що апеляція поверне запобіжний захід, який був», – зазначив Жученко.

Крім того, за його словами, прокуратура звернулася до Вищої ради правосуддя з вимогою притягнути до відповідальності Попревича.

Нагадаємо, під час розслідування прокуратура Одеської області 3 жовтня 2017 року повідомила про підозру в службовій недбалості колишньому заступнику одеського міського голови.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: