Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу в центрі Вінниці

Читать на русском
Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій ліквідували пожежу в центрі Вінниці.

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій ліквідували пожежу в центрі Вінниці. Як повідомляє «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі ДСНС.

Від Будинків профспілок до «Вікторії»: найбільш резонансні пожежі в Україні за три рокиУ зв’язку з трагедією в дитячому таборі в Одесі «Слово і Діло» пропонує пригадати інші схожі випадки та дізнатися, хто був за них покараний.

Згідно з повідомленням відомства, 13 листопада о 18:31 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в місті Вінниці на вул. Митрополита Петра Могили, 4 виникла пожежа в прибудові до житлового будинку. Бійці ДСНС, які прибули на місце виклику встановили, що вогнем охоплено близько 200 кв.м покрівлі одноповерхового пятіквартірного будинку, загальна площа якого 300 кв.м.

Також наголошується, що 14 жителів квартир евакуювалися самостійно. На момент прибуття рятувальників, травмованих в результаті загоряння не виявилося.

Відзначається, що пожежа була локалізована о 19:32, а ліквідована о 20:16. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється фахівцями.

До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося 22 людини особового складу і 6 одиниць спецтехніки.

Як повідомлялося, у Львові ввечері 12 листопада сталася пожежа на ринку «Галицьке перехрестя».

Крім того, в одному з найбільших торгово-розважальних центрів столиці SkyMall сталася масштабна пожежа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: