Прокуратура завітала до редакції «Вестей»

Читать на русском
Працівники військової прокуратури заявили, що прийшли описувати майно. Вести назвали візит політичним тиском на незалежні ЗМІ.

До редакції медіа-холдингу «Вести» прийшли працівники військової прокуратури та Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію редакції.

Правоохоронці заявили, що прийшли описувати майно. В редакції у відповідь зажадали побачити документи чиновників і викликали поліцію.

Керівниця медіахолдингу Ольга Семченко назвала візит військових прокурорів «політичним тиском на незалежні ЗМІ, перешкоджанням журналістській діяльності та утиском свободи слова».

Нагадаємо, влітку головна військова прокуратура разом із Національною поліцією та КОРД провела «другу хвилю» обшуків у приміщеннях, які належать екс-міністру з доходів і зборів Олександру Клименку, в тому числі в редакції «Радіо Вести».

Як заявляв головний військовий прокурор Анатолій Матіос, арештоване майно Клименка передали в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: