У НАЗК пояснюють атаку на відомство його «ефективністю»

Читать на русском
У НАЗК вважають, що працюють надзвичайно ефективно, а хмари над відомством зібралися саме через це.
фото: prm.ua

У Національному агентстві із запобігання корупції запевняють в ефективності своєї роботи й вважають, що конфлікт навколо відомства розгорнувся через його ефективну антикорупційну діяльність.

Про це на брифінгу заявив член НАЗК Олександр Серьогін, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, три останніх місяці Агентство працює надзвичайно напружено й ефективно.

«За три останніх місяці НАЗК ухвалило 817 рішень. Це більше, ніж за попередні 9 місяців. І це ще далеко не всі результати нашої роботи, які ми згодом оприлюднимо», – розповів Серьогін.

Три парковки й жодної квартири: чим володіє Наталія КорчакГолова Нацагентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак, яку звинувачують у фальсифікаціях під час перевірок декларацій, не має житлової площі.

Він додав, що в 2018 році Агентство планує провести перевірки в 23 держорганах, і вважає, що саме діяльність НАЗК стала причиною останніх подій.

«Мабуть, наша активна діяльність і стала приводом для таких дій інших органів», – заявив Серьогін.

При цьому Серьогін пояснив відсутність на брифінгу голови НАЗК Наталії Корчак, яку звинуватили у фальсифікаціях перевірок декларацій, тим, що в неї є маса іншої роботи.

«В Агентстві є поточна основна робота відповідно до законодавства. Пані Корчак зайнята іншою роботою, яка стоїть перед НАЗК», – зазначив член Агентства.

Нагадаємо, 14 листопада екс-керівник департаменту НАЗК Анна Соломатіна заявила, що відомство займається фальсифікацією результатів перевірок декларацій на догоду владі, а Корчак неодноразово давала їй вказівки скласти «правильний» звіт про перевірку тих чи інших депутатів і чиновників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: