Три парковки й жодної квартири: чим володіє Наталія Корчак

Читать на русском

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак, яку звинувачують у фальсифікаціях під час перевірок декларацій, якщо вірити офіційній інформації, не має в своєму розпорядженні житлової площі.

Як повідомляє «Слово і Діло», за даними Єдиного реєстру нерухомого майна, в Наталії Корчак є три місця на парковці – два площею 3,4 кв. м й одне на 3,3 квадрата. Всі три гаражі розташовані на території підземного паркінгу нового ЖК у Солом'янському районі Києва.

Новий ЖК на вул. Миколи Голего (раніше Лебедєва-Кумача) – це монолітно-каркасний спецпроект на 22 поверхи зі стелями в 3 м. Право власності на ці об'єкти Наталія Корчак отримала 5 грудня 2016 року.

Відзначимо, що Єдиний реєстр нерухомого майна відображає інформацію про всіх людей з іменем «Корчак Наталія Миколаївна», тому існує ймовірність, що гаражами володіє повна тезка голови НАЗК.

Нагадаємо, що саме купівля паркомісць в столичній новобудові бізнес-класу та їх використання для незадекларованих автомобілів стали причиною допиту Наталії Корчак детективами НАБУ 9 листопада.

Раніше Transparency International Україна закликала відсторонити від посади голову Національного агентства з питань запобігання корупції Наталію Корчак на час розслідування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: