Гройсман попросив допомоги ЄС у реалізації реформ в Україні

Читать на русском
На зустрічі з єврокомісаром Йоганнесом Ганом прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав Євросоюз допомогти з реалізацією низки реформ.
Володимир Гройсман

На зустрічі з єврокомісаром Йоганнесом Ганом прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав Євросоюз допомогти з реалізацією низки реформ.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду з 1 до 14 листопадаАналітики «Слова і Діла» підготували традиційний огляд обіцянок уряду: з 1 до 14 листопада.

Зокрема, на переговорах Гройсман запропонував Гану розглянути питання подальшої підтримки України, перш за все в питаннях впровадження соціально значущих реформ – в освіті, медицині, децентралізації, приватизації та земельних відносинах. Крім того, сторони обговорили виконання плану імплементації Угоди про асоціацію.

Передбачається, що моніторинг виконаної за планом роботи та його актуалізація відбуватимуться щоквартально.

«Наприкінці жовтня ми провели спеціальне засідання уряду, розглянули стан та проблеми з виконанням, затвердили план заходів щодо виконання Угоди й зараз готуємо дорожню карту взаємодії між урядом і парламентом щодо виконання Угоди. Ми сконцентровані на тому, щоб удосконалити управлінські процеси», – додав український прем'єр.

Раніше стало відомо, яку допомогу виділить ЄС Донбасу в 2018 році.

Відзначимо також, що Німеччина додатково профінансує Червоний Хрест в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: