Стало відомо, яку допомогу виділить ЄС Донбасу в 2018 році

Читать на русском
Керівник програм співпраці Представництва ЄС Беренд де Гроот анонсував нову програму допомоги для східних областей України на 2018 рік.

Керівник програм співпраці Представництва ЄС Беренд де Гроот анонсував нову програму допомоги для східних областей України на 2018 рік.

Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

По той бік лінії розмежування: жителі окупованих територій мерзнуть і збирають гроші на харчіЯк розповіли «Слову і Ділу» анонімні джерела з ОРДЛО, населення «республік» страждає від браку вугілля й високих цін.

У четвер 9 листопада заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішік зустрілася з делегацією Представництва ЄС і ПРООН в Україні. Мета зустрічі - координація поточних завдань та ініціатив ООН, обговорення пріоритетів розвитку східної України в майбутньому.

Згідно з програмою допомоги Україні планується виділити 50 млн євро, які будуть спрямовані зокрема на підтримку децентралізації, середнього і малого бізнесу, розвиток професійно-технічної та вищої освіти і медицини.

Лішік подякувала Б.де Грооту за підтримку і увагу до проблем, які існують в області, і зазначила, що така програма позитивно відіб'ється на відновленні і розвитку Донбасу.

Нагадаємо, станом на 6 листопада в Україні зареєстровано понад 1,5 млн переселенців.

Раніше повідомлялося, що жителі окупованих територій мерзнуть і збирають гроші на продукти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: