Мітинг під Радою: Саакашвілі розповів про свої подальші дії

Читать на русском
Партія Рух нових сил Міхеіла Саакашвілі має намір увечері 7 листопада оголосити свій план мирної зміни влади в Україні на всіх рівнях.

Партія «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі має намір увечері 7 листопада оголосити свій план мирної зміни влади в Україні на всіх рівнях.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

«Наш план стосуватиметься лише однієї теми – законної, мирної, але реальної зміни влади в Україні на всіх рівнях. Я дуже вдячний, що ви зібралися зараз, але я закликаю всіх, хто зараз працює, прийти сюди, на площу, після 18 години й затвердити наш план», – сказав Саакашвілі 7 листопада під час віче на площі біля Верховної Ради.

Блокада Roshen: навіщо мітингувальники взялися штурмувати бізнес ПорошенкаАктивісти не мають наміру задовольнятися тільки протестами під Радою і озвученими вимогами. Прихильники Саакашвілі заявили про блокаду бізнесу Президента. У ситуації розбиралися експерти.

«Ми не хочемо революції, ми хочемо мирно отримати краще майбутнє для нашої країни», – зазначив він.

За його словами, влада не виконала трьох вимог, з якими учасники мітингу вийшли під Раду 17 жовтня, – ухвалити закон про антикорупційний суд, нове виборче законодавство та закон про зняття депутатської недоторканності.

«Сьогодні (7 листопада – ред.) після довгої паузи ... вони внесли на розгляд лише закон про виборче законодавство, законопроект про зняття недоторканності перенаправили до Конституційного суду, а від створення антикорупційного суду Порошенко фактично відмовився. Всім європейським політикам він говорить, що підтримує його, але зараз це не на часі», – заявив Саакашвілі.

Політик вважає, що влада не збирається дослухатися до мітингувальників. «Те, що ми бачимо сьогодні, нас усіх банально розвели. Нам збрехали, вони й не збиралися йти назустріч народу. Сьогодні в них останній день, коли вони можуть використовувати шанс і щось зробити. У них є лише один план – що люди втомилися, підуть додому й вони продовжать грабувати людей. Але на віче ввечері ми маємо оголосити свій план», – сказав він.

Саакашвілі також розповів, що на площі біля Верховної Ради в четвер, 9 листопада, відкриють привезений з Одеси пам'ятник Небесній Сотні з гаслом «Головним джерелом влади є народ».

Раніше в МВС повідомили, що в масових заходах в урядовому кварталі беруть участь близько тисячі громадян.

Також відзначимо, що поліція посилила охорону урядового кварталу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: