У штабі повідомили про ситуацію на Донбасі 9 листопада

Читать на русском
Із півночі в районі проведення АТО російсько-окупаційні угруповання не припиняли обстріл позицій сил АТО, втрат серед українських військових немає.

Із півночі в районі проведення АТО російсько-окупаційні угруповання не припиняли обстріл позицій сил АТО, втрат серед українських військових немає.

Карта АТО: ситуація на сході України на 9 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 9 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО станом на 18.00 9 листопада, пише «Слово і Діло».

«Так, на Луганському напрямку бойовики двічі з великокаліберних кулеметів били по нашим опорним пунктам біля Луганського», - йдеться в повідомленні.

Війна на Донбасі: три фактори, через які поява миротворців неможливаПояву миротворців на Донбасі обговорюють давно, але саме зараз США проявили активність у цьому питанні. Про подальші перспективи поговорили з експертами.

З цієї ж зброї бойовики вели вогонь в районі Авдіївки. Під гранатометного обстрілами ворога виявилися захисники Водяного на Маріупольському напрямку.

«У цілому, з початку доби незаконні збройні формування 6 разів порушили перемир'я», - відзначають в штабі АТО.

Майже на кожен обстріл українські бійці жорстко відповідали вогнем з піхотного озброєння.

Нагадаємо, голова МЗС Британії закликав продовжувати тиск на Росію.

Раніше Британія закликала проросійських бойовиків дотримуватися «режим тиші».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: