Голова МЗС Британії закликав продовжувати тиск на Росію

Читать на русском
Джонсон закликав не здаватися в питанні окупованого Криму й продовжувати тиск на Росію. Проблема України надзвичайно складна, але ми не можемо здатися щодо того, що вони зробили в Криму.

Державний секретар у закордонних справах та справах Співдружності Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Борис Джонсон закликав не здаватися в питанні окупованого Криму й продовжувати тиск на Росію.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Fox News, передає «Слово і Діло».

Чому Росія піде на поступки щодо Донбасу: є дві важливі причиниЧерез російське втручання в американські вибори в Штатах готують звіт про активи путінських олігархів у США.

Джонсон закликав не заохочувати Росію занадто рано й продовжувати тиск на неї.

«Проблема України надзвичайно складна, але ми не можемо забути про те, що вони зробили в Криму. Це була суверенна територія європейської держави, яка була захоплена Росією, й ми маємо захищати наші принципи. І я знаю, що люди тут, у Вашингтоні, в Америці, також вірять у це. Тому ми маємо зберігати тиск на Росію, бо ми маємо на меті досягти вирішення ситуації в Україні та припинення цієї війни, яка відбувається на Донбасі», – сказав Джонсон.

Нагадаємо, Британія закликала проросійських бойовиків дотримуватися «режим тиші».

Раніше повідомлялося, що Британія відклала визнання Голодомору геноцидом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: