З анексованого Криму повернулися сотні працівників СБУ

Читать на русском
Після анексії Російською Федерацією Криму на материкову частину України переїхали 217 із 1619 працівників Служби безпеки України.

Після анексії Російською Федерацією Криму на материкову частину України переїхали 217 із 1619 працівників Служби безпеки України.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться у відповіді СБУ на запит «Крим.Реалії».

Анексія Криму: чи готовий Захід вирішувати проблему приналежності півостроваСША та західні країни в унісон твердять, що не визнають анексію півострова. Однак Курт Волкер заявив, що Вашингтон не пов'язуватиме вирішення питання Донбасу з деокупацію Криму. В кримському питанні розбиралися експерти.

У документі йдеться про те, що на 01.03.2014 в підрозділах, органах, установах і закладах Служби безпеки України, які дислокувалися на території Автономної Республіки Крим та Севастополя, проходили військову службу 1619 військовослужбовців.

«Після окупації Росією Автономної Республіки Крим та міста Севастополя на материкову частину України прибули 217 військовослужбовців, у тому числі офіцерів – 210, військовослужбовців за контрактом осіб сержантського й старшинського складу – 7», – уточнили в СБУ.

Раніше заступник голови Меджлісу Ільмі Умеров заявив, що під час анексії Криму кожна з 300 військових частин мала відкрити вогонь у відповідь на появу «зелених чоловічків».

Тим часом депутат російської Держдуми Костянтин Затулін заявив, що Росія має скасувати акти про передачу Криму Україні від 1954 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: