Суд дозволив заочне засудження екс-представника Путіна в Криму

Читать на русском
Суд Києва дав дозвіл на спеціальне судове провадження щодо повноважного представника президента РФ Володимира Путіна в Північно-Кавказькому федеральному окрузі Олега Белавенцева.

Святошинський районний суд Києва надав дозвіл на спеціальне судове провадження щодо повноважного представника президента РФ Володимира Путіна в Північно-Кавказькому федеральному окрузі, а раніше представника в «Кримському федеральному окрузі» Олега Белавенцева, який звинувачується в державній зраді.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це інформує УНН.

«Сьогодні Святошинський суд дав дозвіл на його заочне засудження», – розповів військовий прокурор Руслан Кравченко.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року суд дозволив заочно розслідувати справу щодо екс-представника Путіна в Криму та заступника командувача ППО ЗС РФ.

30 листопада 2016 року військова прокуратура завершила заочне слідство за підозрою колишнього уповноваженого представника президента Російської Федерації в «Кримському федеральному окрузі» Олега Белавенцева в скоєнні злочинів за ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України), ч. 4 ст. 27, ч. 1 ст. 111 (підбурювання до державної зради) і ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни за попередньою змовою групою осіб) КК України.

У 2016 році він став повноважним представником президента РФ у Північно-Кавказькому федеральному окрузі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: