Влада Криму: Україна і Європа ведуть інформаційну війну

Читать на русском
Окупаційна влада анексованого Росією Криму вважає, що Україна і країни Заходу ведуть проти них інформаційну війну.

**Окупаційна влада анексованого Росією Криму вважає, що Україна і країни Заходу ведуть проти них «інформаційну війну». **

Як повідомляє «Слово і Діло», про це заявив «РИА Новости» так званий «віце-прем'єр» Криму Дмитро Полонський.

Полонський же сказав: «Керує всім цим центр, створений під Києвом, для дискредитації російських і кримських властей і взагалі всіх тих процесів, які відбуваються в Республіці Крим та Російської Федерації в цілому».

Він заявив, що центр курирують українські та західні спецслужби.

За словами Полонського, кампанія по «дискредитації Криму» вже видно на сторінках різних інтернет-видань і в соціальних мережах.

Раніше «глава Криму» Сергій Аксьонов звинуватив Київ і країни Заходу в тому, що вони розв'язали проти півострова масштабну «інформаційну війну», залучаючи до підривної роботи і кримчан, які покинули півострів.

Як відомо, Росія з допомогою антиукраїнської пропаганди в 2014 році анексувала Крим, який мав автономний статус в Україні, і розв'язала збройний конфлікт на Донбасі, який привів до захоплення частини східної території України.

Минулого тижня головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що на окупованій частині Донбасу », який координують кадрові офіцери спецслужб Російської Федерації. Саме він, на думку українського слідства, стоїть за низкою резонансних вбивств в Україні останніх років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: