Чоловік подарував працівниці НАБУ квартиру за 1,3 мільйона гривень

Читать на русском
Працівниця одного з управлінь Антикорупційного бюро отримала в подарунок від чоловіка квартиру за 1,3 мільйона гривень.

Головний спеціаліст-юридичний консультант відділу з роботи з особливими активами юридичного управління Національного антикорупційного бюро Тетяна Терпелюк отримала в подарунок від чоловіка квартиру в Києві вартістю 1,3 мільйона гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, Терпелюк отримала від чоловіка квартиру вартістю 1 мільйон 348 тисяч 497 гривень. Однак в електронній декларації за 2016 рік працівниця НАБУ вказала, що чоловік за минулий рік заробив 673 тисячі 427 гривень, а сама вона зберігала 21 тисячу доларів готівкою. Чоловік Терпелюк також мав грошові заощадження, але не повідомив дружині подробиць.

Також у торішньому документі працівниця НАБУ задекларувала квартиру в Києві площею 134,9 кв. м, квартиру в Авдіївці Донецької області площею 41,1 кв. м та машиномісце в столиці площею 20 кв. м.

Крім того, в подружньої пари три автомобілі: Lexus LX570 2010 року випуску, Hyundai IX35 2012 року випуску та Skoda Octavia Tour 2008 року випуску. Загальний дохід сім'ї за минулий рік склав 853 тисяч 795 гривень.

Нагадаємо, лісничий придбав кросовер Volkswagen за 1,8 мільйона гривень.

Раніше співробітник прокуратури Харківської області отримав 300 тисяч гривень пенсії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: