Співробітник прокуратури Харківської області отримав 300 тисяч гривень пенсії

Читать на русском
Начальник одного з відділів прокуратури Харківської області минулого місяця отримав понад 300 тисяч гривень пенсії.

Начальник відділу забезпечення державного обвинувачення в регіоні прокуратури Харківської області Євген Шевченко в кінці жовтня отримав 307 тисяч гривень пенсії.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав 27 жовтня в Єдиний державний реєстр декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, працівник прокуратури отримав від Пенсійного фонду пенсію в розмірі 307 тис. 207 грн. Однак, у документі не вказано за який період отримана дана виплата. Раніше в цьому році Шевченко не подавав повідомлень про пенсії.

Водночас, 1 липня він придбав мисливський нарізний карабін Blaser R8 за 83 тис. 72 грн.

В електронній декларації за 2016 рік Шевченко вказав, що володіє гаражем площею 21,6 кв. м. та квартирою площею 183,5 кв. м. у Харкові. Також у місті він має два нежитлових приміщення площами по 18 кв. м.

У власності працівник прокуратури ще має Toyota Rav4 2003 року, а автомобілем Toyota Land Cruiser 2013 року він користується на безоплатній основі. Друга автівка належить громадянину України Валерію Олексійовичу Шевченку, ймовірно, братові прокурора.

За минулий рік він отримав дохід на суму 372 тыс. 224 грн. У готівці Шевченко зберігав 120 тис. грн та 2038 доларів на банківському рахунку.

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко отримав 172 тисяч гривень зарплати.

Раніше член Вищої ради правосуддя отримав майже півмільйона гривень заробітної плати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: